Tieteenraivaajat

Lahjoita helposti verkossa:

Colossal Order lahjoittaa Tampereen yliopistolle

Tampereella toimiva pelikehitysyhtiö Colossal Order lahjoittaa 15 000 euroa Tampereen yliopiston luonnontieteelliselle alalle.

-Tampere ja Suomi ovat pelialan kehityksen huippualueita ja toivomme, että niin on myös jatkossa. Siksi haluamme yhteistyökumppanina osoittaa tukea alan tutkimukselle ja koulutukselle myös lahjoituksen muodossa, toteaa Colossal Orderin toimitusjohtaja Mariina Hallikainen.

Informaatiotieteiden yksikön johtaja Mika Grundström kiittää lämpimästi lahjoituksesta. Tieteenalalle kohdistettuja lahjoituksia on päätetty suunnata mm. perusteilla olevan Pelitutkimuksen keskuksen toimintaan ja kehittämiseen.

-Keskuksen toiminta tulee tukemaan myös pelialan kansainvälistä kilpailukykyä, kun voimme tarttua ajankohtaisiin tutkimusaiheisiin sekä kouluttaa alalle huippuosaajia, kertoo Mika Grundström.

-Kansainvälinen ala kaipaa monialaisia osaajia ja heitä olemmekin löytäneet myös tamperelaisista korkeakouluista. Tampereen yliopistossa vahvistettu osaaminen on meillä näkyvässä roolissa, Mariina Hallikainen kertoo.